Yhdistys

Laadukkaan ja aidon luontokuvan, luonnon sekä ammattimaisten luontokuvaajien puolesta.

Pro Luontokuva ry:n tarkoituksena on lisätä luontokuvan arvostusta ja uskottavuutta. Yhtä tärkeää yhdistyksen toiminnassa on luonnon- ja ympäristönsuojelu. Lisäksi haluamme tehdä jäsenistön kuvatuotantoa tunnetuksi.

Pro Luontokuva ry on ammattimaisesti toimivien luontokuvaajien yhdistys.  Ammattimaisuutta ei mitata euroilla vaan kuvaamisen palolla, joka näkyy myös työn jäljessä. Jäseneksi pääsy vaatiikin työnäytteen, joka osoittaa monipuolista ammattitaitoa niin luonnonkuvauksen kuin -tuntemuksenkin aloilta, sekä sitoutumisen eettisesti kestävään kuvaustyöhön. Perustavassa kokouksessa  yhdistyksen jäseniksi liittyi joukko eturivin luontokuvaajia. Seula on tiuha, muttei mahdoton: elämässä pitää olla haasteita.

Kommentointi on suljettu.