Lohjan luontokuvailta 2009

Lohjan Harjulan Sali oli ääriään myöten täynnä, kun luonnon ystävät kokoontuivat katselemaan vuoden 2009 kuvaesityksiä. Illan järjestäjinä toimivat perinteiseen tapaan Lohjan seudun ympäristöyhdistys, Maailmankauppayhdistys sekä Pro Luontokuva. Tilaisuuden organisoi ja juonsi vuosien kokemuksella Lars Eriksson. Tekniikasta vastasivat team Jussi Leppänen ja Jukka Lehtonen.

Illan ensimmäinen kuvaesitys vei katsojat huuhkajavuorelle ja vuorenpeikkojen mystiseen maailmaan Heikki Willamon ja Leo Vuorisen johdattelemana.

Illan pääesiintyjien välissä nähtiin Pro Luontokuvan kuvaesitys Kyöpelinvuoren luonnonsuojelualueesta ja kuultiin yhdistyksen puheenjohtajan Elina Nuortien kertomus suojelualueen perustamisesta ja Pro Luontokuvan toiminnasta.

Esitysten tauolla ProLk esitteli toimintaansa ja Kuvasalkkua Tommi Heinosen johdolla.

Illan päätti Antti Leinonen hienoilla kuvilla Kuhmon maisemista. Valkokankaalla seikkailivat sulassa sovussa kuvaajan kanssa niin mökkipihan talitiainen kuin ahmat ja karhutkin.


Illan yllätyksenä tilaisuuden monivuotinen organisaattori Lars Eriksson kertoi, että osa tämän luontokuvaillan tuotosta lahjoitetaan Pro Luontokuvan luonnonsuojelutilille. Kiitämme lahjoituksesta! Kiitos kaikille tapahtumaan osallistujille niin katsomossa kuin sen ulkopuolellakin.

Kommentointi on suljettu.